siteXperts - wat we doensiteXperts - wat onze diensten

Webdesign en development

Een digitaal visitekaartje of toch meer? We luisteren naar uw ideeŽn en helpen u de juiste keuzes te maken om uw internetambities te realiseren. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen voegen we een weblog toe, integreren we social media of optimaliseren we uw website voor mobiel gebruik. Natuurlijk gebruiken we de nieuwste technieken en webstandaarden.

Content management

Een interactieve website met regelmatig wijzigende content zorgt er voor dat uw website aantrekkelijk is voor zowel de nieuwe als terugkerende bezoeker. Denk daarbij aan het plaatsen van nieuws, aanbiedingen, nieuwe projecten of het schrijven van artikelen. Met behulp van een content management systeem kunt u deze zaken op eenvoudige wijze en zonder technische kennis zelf publiceren. siteXperts integreert open source alternatieven zoals Wordpress of Drupal in uw website of bouwt een nieuw systeem volledig op maat voor uw behoeften.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Verbeter uw positie in de zoekmachines en verhoog het bezoekersaantal van uw website. Zowel interne (inhoud, structuur en gebruikte techniek ) als externe factoren hebben invloed op de vindbaarheid van uw website. siteXperts analyseert alle factoren en bepaalt samen met u de strategie om de resultaten te verbeteren. We maken de resultaten meetbaar en inzichtelijk door inzet van o.a. Google Analytics.

Maatwerk applicaties

Met onze applicaties maken we complexe taken eenvoudig zonder afbreuk te doen aan het resultaat. Gegevens verzamelen, bewerken of verspreiden, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Onze applicaties zijn schaalbaar, snel, gebruikersvriendelijk en te benaderen vanaf elke computer of mobile device met een browser en internettoegang (web-based).

Business intelligence

De juiste beslissing vraagt om de juiste informatie op het juiste tijdstip. Het vergaren van informatie is veelal een tijdrovende bezigheid doordat gegevens van meerdere interne en externe bronnen en systemen afkomstig zijn. Wij ondersteunen u bij het inventariseren van uw informatiebehoefte en het verzamelen, bewerken en combineren van de aanwezige gegevens. Onze voor u op maat gemaakte rapportages kenmerken zich door juistheid, tijdigheid en volledigheid en komen altijd in de door u gewenste vorm.

Consultancy

De afgelopen 10 jaar hebben wij tijdens vele opdrachten ervaring opgedaan in verschillende branches. Deze ervaring gebruiken wij graag om u te helpen kansen te benutten, u te behoeden voor valkuilen en om uw projecten te laten slagen binnen de daarvoor gestelde tijd en budget. Daarnaast weten wij als troubleshooters uw vastgelopen projecten binnen de kortste keren weer nieuw leven in te blazen. We denken graag met u mee!

Onze diensten zijn beschikbaar op basis van uurtarief of op projectbasis.