siteXperts - wie we zijnsiteXperts - over ons

We zijn internetprofessionals, specialisten op het gebied van internet en webtechnologie. We praten niet graag over onszelf. Liever hebben we het over hoe we u kunnen helpen.

Persoonlijk

We zijn oprecht geÔnteresseerd in u, uw bedrijf en uw ideeŽn. Volgens ons de enige manier voor een vruchtbare samenwerking.

Passievol

We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen. Dat maakt dat we graag dat extra stapje doen om uw ideeŽn te verwezenlijken en uw projecten te laten slagen.

Duidelijk

Onze communicatie is helder. De meest technische onderwerpen weten wij te vertalen naar een begrijpelijk verhaal, waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen. We communiceren duidelijk over mogelijkheden, kosten, doorlooptijd en resultaat.

Bekwaam

Constant op de hoogte van de laatste technieken en altijd op zoek naar verbetering. Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring zijn wij in staat elke praktijksituatie te vertalen naar een technische oplossing.

Proactief

We kijken altijd voorbij de horizon. We maken u attent op kansen en reageren actief op wijzigende omstandigheden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze oplossingen aan uw wensen voldoen, voor nu en in de toekomst.

Nuchter

Geen geflipte techneuten, gladde verkopers, dure panden en snelle autoís. Gewoon schouders eronder en samenwerken om mooie resultaten te behalen.

Spin in het web

Werkzaamheden die deels buiten onze dienstverlening vallen? Geen probleem! Wij beschikken over een ruim netwerk van partners die ons kunnen helpen uw project te realiseren.